YURAN KURSUS

4615158905  Reiki merupakan suatu keilmuan yang sangat dirahsiakan. Reiki mula menyebar setelah diajarkan di Hawai, Amerika Syarikat. Ini kerana orang-orang barat beranggapan sesuatu yang bagus haruslah disebarluaskan. Pada mulanya penyebaran Reiki bermula agak perlahan disebabkan faktor pembiayaan yang sangat besar.

Di masa kini, kita amat beruntung kerana sudah ramai Master Reiki yang walaupun telah mengeluarkan biaya yang besar namun mahu mengajar Reiki dengan bayaran yang lebih rendah dengan tujuan agar Reiki dapat disebarkan seluas-luasnya demi kesejahteraan umat manusia.

yuran mahal 2yuran mahal

Termurah Di Malaysia

Percayalah, anda tidak akan mendapat yuran yang semurah sebegini, di Malaysia, rata-rata pihak yang menganjurkan kursus sebegini akan mengenakan yuran dari RM4000 hingga RM20,000 untuk peringkat Master. Dan jangan terkejut jika ditempat lain, walaupun setelah anda mendapat gelaran Reiki Master, anda masih tidak dapat hak untuk memberi attunement kepada orang lain. Untuk tujuan itu, anda harus menambah wang lagi!!..

TIDAK PERLU BAYAR RM10,000++

TIDAK PERLU BAYAR RM5000++

TIDAK PERLU BAYAR RM4000++

“KALAU ADA YANG MUDAH,
KENAPA AMBIL YANG SUSAH?
“KALAU ADA YANG CEPAT,
KENAPA AMBIL YANG LAMBAT?
“KALAU ADA YANG MURAH,
KENAPA AMBIL YANG MAHAL?

HARAP MAAF, tawaran ini sah sehingga :

sebelum jam 12.00 tengah malam

« of 11 »